belemmerende muur en trapWil je meer zicht krijgen op je droom en de belemmeringen die hierbij een rol spelen?

 

Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt? Dat je steeds zoveel moet en niet toekomt aan wat jij echt belangrijk vindt in jouw leven? Ben je niet meer tevreden met hoe je leven of werk nu gaat?

 

 

In het Veeg het stof van je Dromen - Seminar krijg je de sleutel aangereikt hoe je jouw leven in overeenstemming kunt brengen met wat jij echt wilt!

 

Herken jij je in een van de volgende situaties?

 • Je weet niet wat je nu echt wilt maar een ding weet je wel: je bent niet gelukkig met het leven wat je nu leidt. Je wilt ontdekken waar jij van begint te stralen. Je wilt je weer blij en relaxed voelen.
 • Je zoekt rust en balans in jouw leven en ondanks vele pogingen is het je tot nu toe nog steeds niet gelukt. Je voelt je opgesloten in iets wat je niet langer wilt, je hebt het gevoel achter de feiten aan te lopen en je wilt dat omdraaien: jouw leven in eigen hand nemen.
 • Je leven geeft je niet de voldoening die je graag zou willen. Je merkt dat je met steeds minder plezier de dingen doet. En je wilt jouw plezier en passie weer terug. Nu zit je een vicieuze cirkel waar je maar niet uitkomt.
 • Je wilt iets anders met jouw leven maar weet niet waar te beginnen. Je hebt workshops en trainingen gevolgd, je had goede voornemens maar het is je niet gelukt om een wending aan je leven te geven. Je zoekt naar iets wat wel werkt.
 • Je zoekt naar een aanpak die eenvoudig is en waar je iets mee kunt in jouw dagelijks leven. Geen ver van je bed filosofie maar een concrete en praktische aanpak die werkt en blijft werken. Je zou soms willen dat iemand je gewoon de kortste route wijst om je leven vorm te geven zoals jij dat wenst.

 

Willingen Pieter 3 200 x 247

 

Ik ben Pieter van der Gaag en heb zelf ondervonden hoe lastig het is om los te komen uit de waan van de dag en te gaan doen waar je echt blij van wordt. Verplichtingen waar je niet onder uit kunt, het gevoel er te moeten zijn voor anderen, de vaste maandelijkse lasten enz verhinderen je om los te komen uit de sleur van het dagelijks leven en te gaan doen waar je hart ligt.

Het liefst wil je de waan van de dag achter je laten en op weg gaan om te ontdekken wie jij in essentie bent en hoe je van daaruit jouw leven in overeenstemming kunt brengen met jouw passie en plezier.

 

 

 

Zo rond mijn 35e had ik mijn leven op orde, dacht ik. Alles liep op rolletjes, ik had een goede baan als management consultant en de vooruitzichten waren veelbelovend. Maar als je toen aan me vroeg of ik echt gelukkig was met mijn leven was het antwoord nee. Ik had het gevoel in een keurslijf te zitten, liet mij bepalen door de verwachtingen van anderen en was mijn gevoel van vrijheid kwijt. En langzaam aan verdween de inspiratie en het plezier uit mijn leven. Ik was comfortabel ongelukkig geworden.

En ik ging op zoek. Naar wat echter? Dat wist ik niet. Ik wist niet wat ik wilde met mijn leven of waar ik nu precies naar zocht. Hoe kon ik mijn leven veranderen in de richting waar ik naar verlangde? En hoe kon ik mijn verlangen realiseren? Ik wilde me vrij voelen, gelukkig zijn en betekenis hebben, maar hoe? Dat was een grote vraag.

Ik ben op zoek gegaan, volgde cursussen, seminars en retraites in binnen- en buitenland en ontdekte daar de antwoorden op mijn vragen. Het was een bijzondere periode in mijn leven, waarin ik het gevoel had weer thuis te komen na lange omzwervingen in een wereld waarin ik mij een vreemdeling voelde. 

Of ik er nu ben? Altijd gelukkig en in de flow? Zeker niet! Regelmatig kan ik vastschieten in weerstand tegen wat ik ervaar in mijn leven. Het verschil? Ik ben me veel meer bewust van wat er aan de hand is, merk het op en weet nu wat te doen om het te veranderen. Ik ben regelmatig de weg kwijt maar nooit voor lang! En die sleutel wil ik graag aan jou doorgeven!

Ik verzorg zo'n 20 jaar trainingen en coaching voor zowel bedrijven als particulieren en steeds hoor ik weer hoe mensen het gevoel hebben te worden geleefd door hun omgeving, zoveel ballen tegelijkertijd in de lucht moeten houden en de druk voelen om te moeten presteren, zeker in deze tijd. En het lijkt wel of het steeds erger wordt! Ik hoor mensen steeds vaker verzuchten: “ik wou dat ik meer rust en balans in mijn leven had”.

Door de jarenlange ervaring in het trainen en coachen van mensen en mijn eigen ontwikkeling heb ik een aanpak ontwikkeld die aansluit op de vragen waar jij mee zit en die het mogelijk maakt om in korte tijd te ontdekken waar je hart ligt en wat jou ervan weerhoudt jouw droom te gaan leven.

En dat is wat ik het liefste doe: jou helpen te ontdekken waar jouw hart ligt en van daaruit je leven vormgeven zoals je dat het liefst zou willen.

 

Deze sleutel deel ik graag met je, zodat jij ook jouw sleutel vindt naar een leven met meer rust, ruimte, passie en plezier!

 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als….

 • Je bent in contact met jezelf, gecenterd. Je voelt je krachtig en authentiek. Je weet waar het echt om draait in jouw leven. Je volgt jouw levensweg en je weet dat je goed zit. Diep van binnen weet je dat dit de weg is die je te gaan hebt. Van binnen ben je blij en je voelt je krachtig en zeker van jezelf.
 • Je kunt jouw unieke talenten en kwaliteiten veel meer dan voorheen benutten doordat je de dingen doet die voor jou van wezenlijk belang zijn. Er komt nu meer uit dan je ooit voor mogelijk hield. Je leeft voluit en geniet veel meer van de kleine dingen in het leven waar je vroeger aan voorbij ging. De rem is eraf, je geeft duidelijk richting aan jouw leven en bereikt nu resultaten die je voorheen niet voor mogelijk hield.
 • Je ervaart meer vrijheid om je eigen keuzes te kunnen maken. Je weet wie je bent en waar je precies voor staat. Je maakt je veel minder druk om wat anderen van je vinden en je durft te vertrouwen op jezelf.
 • Je kunt veel meer genieten van de dingen waar je mee bezig bent. Je voelt je losser en energieker en je hebt een gevoel van in controle zijn, je leven meer in jouw hand te hebben. Je durft je eigen plan te trekken en er is orde en rust in jouw drukke leven.

 

joy 8 557 x 371

 

Dit is wat het Veeg het stof van je Dromen - Seminar je oplevert:

Stap 1: De balans opmaken

 • Je ontdekt de reden achter steeds terugkerende negatieve ervaringen in jouw leven. Het wordt je heel duidelijk waarom je steeds tegen dezelfde dilemma’s aanloopt.
 • Je leert een krachtige tool om uit de waan van de dag te stappen en te gaan doen wat er voor jou echt toe doet.

Stap 2: De weg vrijmaken naar meer passie en plezier

 • Je wordt je bewust van de belangrijkste belemmeringen die voorkomen dat je jouw passie leeft en hoe je die kunt veranderen
 • Je ontdekt de oorzaak van stress in jouw leven en hoe je dat kunt veranderen

Stap 3: Jouw innerlijke kracht leren kennen

 • Je ontdekt de belangrijkste innerlijke drijfveren die je gelukkig en gepassioneerd maken
 • Je ontdekt de werkelijke reden achter wat je ongelukkig maakt

Stap 4: Ontdekken wat jouw leven de moeite waard maakt

 • Je (her)ontdekt wat jouw leven de moeite waard maakt
 • Je ontdekt welke doelen in jouw leven je van binnenuit inspireren

 

Wat kun je verwachten?

Het seminar is krachtig en inspirerend! Je hebt nu de gelegenheid eens stil te staan bij jezelf en wat jij ervaart in jouw leven. In de drukte van alledag kom je daar waarschijnlijk niet aan toe! Het programma is heel afwisselend. We doen individuele oefeningen waarbij je reflecteert op vragen en dilemma’s die je hebt. Oefeningen in duo’s waarbij je elkaar coacht en feedback geeft. Meditatieve oefeningen die bijdragen aan verstilling en verdiept contact met jezelf. Ervaringsoefeningen in kleine groepjes en plenaire besprekingen. De algehele sfeer is licht en productief waardoor er een optimaal klimaat ontstaat om te ontdekken wat jouw droom is en de eerste stappen te zetten om die droom te gaan vorm geven!

 

Voor wie is het geschikt?

Het Veeg het stof van je Dromen - Seminar is voor jou geschikt als:

 • Je bereid bent om uit je comfort zone te stappen en iets te gaan doen wat je tot nu toe nog niet eerder hebt gedaan. Je wilt er nu daadwerkelijk iets aan gaan doen. Je wilt je droom gaan leven;
 • Je wilt ontdekken wat jou van binnenuit inspireert en je durft daarin te investeren. Je durft de hulp van anderen in te roepen om te ontdekken waar jij van begint te stralen. Je bent bereid in jezelf te investeren om dat te bereiken. Want je weet dat dit de beste investering is die je kunt doen;
 • Je een doener bent die in beweging wilt komen. Daar waar anderen berusten en op hun best comfortabel ongelukkig zijn wil jij in beweging komen en een eerste stap zetten.

Voor de zekerheid willen wij je ook meegeven wanneer het seminar niet geschikt voor je is. Deelname is zonde van je tijd en geld als je:

 • Niet bereid bent om naar jezelf te kijken en op onderzoek uit te gaan;
 • Je niet gelooft dat je in staat bent om jezelf en jouw situatie te veranderen;
 • Je niet open staat om eens op een andere manier naar jezelf en naar jouw leven te kijken;
 • Je alles graag wilt blijven doen zoals je dat altijd gedaan hebt.

De deelnemersgroep zal bestaan uit “gewone” mensen net als jij en ik. Zij hebben echter een gemeenschappelijk kenmerk: de wil om uit de waan van de dag te breken en te gaan doen wat er echt toe doet. Dat alleen al maakt het Veeg het stof van je Dromen - Seminar tot een hele inspirerende omgeving, je omringt weten met mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij en net als jij besloten hebben er iets aan te gaan doen!

 

Door het volgen van het Veeg het stof van je Dromen - Seminar zet je een belangrijke stap om jouw leven in overeenstemming te brengen met wat jij graag wilt!

 

Wanneer en Waar?

Het Veeg het stof van je Dromen - Seminar duurt een dag. Het volgende seminar is nog niet gepland. Heb je interesse? Stuur een mail en we houden je op de hoogte.

Nu hebben wij je echt álles verteld wat nodig is om te kunnen beslissen of wilt deelnemen aan het Veeg het stof van je Dromen - Seminar. Als je voelt dat je veel meer uit je leven kunt halen dan je nu doet dan nodigen wij je graag uit om mee te doen. Wij gaan graag met je aan de slag om van jouw leven weer een bron van energie, uitdaging en plezier te maken.

Heb je vragen of twijfels over jouw deelname aan het Veeg het stof van je Dromen - Seminar? Mail ons dan via info@veeghetstofvanjedromen.nl of bel ons (06-53751279) en je krijgt een eerlijk antwoord.

 

Ben je er klaar voor om los te breken uit de sleur van het dagelijks leven en te gaan leven vanuit passie, plezier en voldoening?

 

Schrijf je snel in, er zijn een beperkt aantal plaatsen! De investering in het Veeg het stof van je Dromen - Seminar bedraagt € 197,-- inclusief BTW. Kun je de BTW verrekenen dan is het bedrag exclusief 21 % BTW.

Na inschrijving ontvang je per mail een bevestiging van jouw inschrijving.

  

vink 

Ja, ik schrijf me in voor het Veeg het stof van je Dromen - Seminar.

 

 

Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 7 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van eventuele reeds betaalde bedragen.

 

PS. We zijn niet zo gewend om in onszelf te investeren. We geven makkelijk veel geld uit aan een nieuwe auto, een vakantiereis of een nieuwe computer. Maar hoeveel vindt jij jezelf waard? Ben jij het waard om in te investeren?

Tot ziens!