Verschil in perspectief 302 x 242

Ontdek in korte tijd welke eerste stap jij kunt zetten op weg naar meer vervulling in jouw leven!

Leef jij vanuit vrije wil? Of voel je je gevangen in wat je allemaal nog moet doen? Verplichtingen waar je niet onder uit kunt. Je werk wat veel van je vraagt en je veel energie kost. Denk je wel eens “is dit nu het leven waar ik blij van word?”

Je weet alleen niet hoe je jouw leven kunt veranderen in de richting waarvan je weet dat je een stuk gelukkiger zult zijn.

 

Waar kun je het beste beginnen? Wat is de eerste stap die je kunt zetten?

Lees meer...

manoppiek 2

Wanneer je los wil breken uit de sleur van het dagelijks leven en eindelijk gaan doen waar jij blij van wordt.

Ben je er klaar mee met dat gevoel dat je geleefd wordt door je omgeving? Dat je steeds zoveel moet en niet toekomt aan wat jij echt belangrijk vindt in jouw leven? Wil jij jouw leven een andere wending geven en ben jij vastbesloten om te ontdekken wat je werkelijk wilt en gaan doen wat er voor jou echt toe doet?

 

 

Lees meer...

Choice 300 x 220

Coaching met je biografie als uitgangspunt

Van wensen naar willen

Er zijn momenten in je leven dat je niet weet welke weg te kiezen of dat je dat wel weet maar er om een of andere reden er niet toe komt om een andere weg in te slaan. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om via je eigen biografie in contact te komen met de volgende stap in je leven.

 

 

 

Deze pagina is in bewerking op dit moment. Binnenkort vind je hier meer informatie over biografische coaching. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Samen maken we je vraag helder en kan je onderzoeken of deze vorm van coaching aansluit bij jouw vraag.

Lees meer...

Leven achterwaards begrepen en vooruit geleefd

Biografie practicum

Maak werk van je leven en ga aan de slag met je biografie.

In ieder leven doen zich momenten voor, waarop levensvragen zich aandienen. Soms hebben deze vragen vooral betrekking op werk en loopbaan en soms juist ook op andere levensgebieden. Er zijn momenten dat je niet weet welke weg te kiezen of dat je dat wel weet maar er om een of andere reden er niet toe komt om een andere weg in te slaan.

Door onderzoek naar je eigen biografie (levensloop) krijg je meer zicht op jouw persoonlijke weg en ga je de thema's en de richting van jouw leven herkennen.

In een kleine groep van maximaal 5 personen onderzoek je jouw levensloop aan de hand van een bepaald thema. Na afloop ga je naar huis met een toekomst scenario en een stappenplan.

 

Deze pagina is in bewerking op dit moment. Binnenkort vind je hier meer informatie over het biografie practicum. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Samen maken we je vraag helder en kan je onderzoeken of deze manier van werken aansluit bij jouw vraag.

Lees meer...

Gratis e-boekje voor mensen die worstelen met de waan van de dag en meer rust, ruimte, vrijheid en plezier willen. 

Herken je jezelf in één van de volgende uitspraken?

  • ik heb moeite me te ontspannen, voel me opgejaagd en rusteloos
  • ik kom tijd tekort, het werk is nooit af
  • ik doe mijn best, maar het is nooit genoeg
  • ik heb geen oprechte aandacht voor mijn kinderen of mijn partner
  • ik loop veel te piekeren, maak me zorgen over mijn financiën
  • ik heb geen tijd voor familie en vrienden of om leuke dingen te doen
  • ik heb vage lichamelijke klachten als gevolg van overbelasting
  • ik voel me lusteloos, heb geen energie
  • ik word geleefd door mijn gezin en mijn agenda
  • Of denk je wel eens: wat wil ik nu eigenlijk?

Lees meer...