Veeg het stof van je Dromen is opgericht door Pieter van der Gaag en Marianne De Bondt.

Wij werken met mensen, voor wie het leven een sleur is geworden, met het realiseren van hun droom.

Wij helpen mensen die hun leven een andere wending willen geven. Die niet langer geleefd willen worden door de waan van de dag. Die vastbesloten zijn om te ontdekken wat zij werkelijk willen in het leven en te gaan doen wat er echt toe doet.

Mensen die meer rust, ruimte en vrijheid willen ervaren in hun leven en het plezier en de passie terug willen.

Die alleen niet weten HOE je dit voor elkaar krijgt.

Willingen Pieter 3 200 x 247
Waarom ben je gestart met Veeg het stof van je Dromen?

Ik heb zelf ondervonden hoe lastig het is om los te komen van de waan van de dag en te gaan doen waar je echt blij van wordt. Verplichtingen waar je niet onder uit kunt, het gevoel er te moeten zijn voor anderen, de vaste maandelijkse lasten enz verhinderen je om los te komen uit de sleur van het dagelijks leven en te gaan doen waar je hart ligt en waar je altijd van gedroomd hebt.

Het liefst wil je de waan van de dag achter je laten en op weg gaan om te ontdekken wie jij in essentie bent en hoe je van daaruit jouw leven in overeenstemming kunt brengen met jouw passie en plezier.

Lees meer...

Marianne Rucphense heide 220 x 265

 

Marianne:

"Mijn eigen transformatieproces, nieuwsgierigheid en het steeds weer opnieuw mijn grenzen verleggen vormen de basis van waaruit ik werk. Mijn scholing wordt in de eerste plaats gevormd door het leven zelf".

Marianne is biografisch coach. Haar passie is het begeleiden en coachen van mensen tijdens overgangen in de levensloop. Overgangen zijn gebeurtenissen in je leven waarbij een oude situatie overgaat in iets nieuws. Overgangen zoals werkloosheid, een nieuwe carrièrestap, geboorte van een kind, het overlijden van een dierbare, plotselinge ziekte. Maar ook een onvervuld verlangen, het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan dat er nu is. Een overgang biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Lees meer...