Veeg het stof van je Dromen is opgericht door Pieter van der Gaag en Marianne De Bondt.

Wij willen graag werken met mensen die hun leven een andere wending willen geven. Die niet langer geleefd willen worden door de waan van de dag. Die vastbesloten zijn om te ontdekken wat zij werkelijk willen in het leven en te gaan doen wat er echt toe doet.

Mensen die meer rust, ruimte en vrijheid willen ervaren in hun leven en het plezier en de passie terug willen.

Die alleen niet weten HOE je dit voor elkaar krijgt.

 

Willingen Pieter 3 200 x 247

 

De laatste jaren zie ik steeds vaker hoeveel mensen om mij heen, zowel prive als in het werk worstelen met de hectiek van alledag. Velen hebben het gevoel geleefd te worden door hun omgeving en komen te weinig toe aan zichzelf en wat zij zelf willen.

Ik heb dat zelf ook ervaren in mijn leven en ik merk hoe uitdagend het is om tijd voor mezelf vrij te maken en even pas op de plaats te maken en stil te staan bij wat ik aan het doen ben en waarom ik dat doe. 

Ik merk daarbij hoe groot het verschil is in levensgeluk tussen wanneer ik mezelf laat bepalen door wat er in mijn omgeving gebeurt en wat anderen mensen van me willen en verwachten of wanneer ik vanuit verbinding met mezelf in de wereld sta! 

Lees meer...

Marianne Rucphense heide 220 x 265

 

Marianne:

"Mijn eigen transformatieproces, nieuwsgierigheid en het steeds weer opnieuw mijn grenzen verleggen vormen de basis van waaruit ik werk. Mijn scholing wordt in de eerste plaats gevormd door het leven zelf".

Marianne is biografisch coach. Haar passie is het begeleiden en coachen van mensen tijdens overgangen in de levensloop. Overgangen zijn gebeurtenissen in je leven waarbij een oude situatie overgaat in iets nieuws. Overgangen zoals werkloosheid, een nieuwe carrièrestap, geboorte van een kind, het overlijden van een dierbare, plotselinge ziekte. Maar ook een onvervuld verlangen, het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan dat er nu is. Een overgang biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Lees meer...