comfortzone

 

Alles gaat goed, je leven loopt op rolletjes, je zit op zich prima in je vel. Maar toch voel je dat er iets knaagt. Je voelt dat je leven saai en voorspelbaar is geworden. Je mist positieve spanning en spontaniteit. Je wilt meer avontuur en plezier in je leven!

Lees meer...

steiger ondergaande zon  Picasso 300 x 222

 

Wat is de zin van mijn leven? Steeds meer mensen stellen zichzelf deze vraag omdat ze een gevoel van leegte, van zinloosheid ervaren.

Lees meer...

this way that way 302 x 204

Heb jij regelmatig een groeiend besef dat het leven eindig is en dat waar je vroeger van droomde nog lang niet is gerealiseerd? Ervaar je onrust en onvrede over wat je tot nu toe bereikt hebt? Heb je de neiging het roer radicaal om te gooien door ontslag te willen nemen, je relatie vaarwel te zeggen en iets heel anders te willen gaan doen?

Grote kans dat als je het voorgaande herkent, je in een midlife crisis zit!
 

Lees meer...

passie 275 x 270

 

 

Wanneer je vanuit passie leeft en werkt zit je regelmatig in een flow, je voelt je vitaal en toegewijd. Je bent enthousiast en je gaat helemaal op in dat wat je aan het doen bent. Je vergeet de tijd.

Vraag jij je wel eens af wat jouw passie is? Wat doe jij met hart en ziel?

Lees meer...

Loslaten 7 300 x 194“Als je doet wat je altijd hebt gedaan dan krijg je wat je altijd hebt gekregen”. Wanneer je tevreden bent met jouw leven zal deze uitspraak je helpen om dat zo te houden. Dan leef je jouw leven zoals je dat voor ogen hebt.

Maar als dat niet zo is en je wilt je leven meer in overeenstemming brengen met wie jij bent en hoe jij het zou willen dan zal je iets anders moeten doen dan dat je altijd hebt gedaan.

Lees meer...

man springt over rots 300 x 200Je droom leven… het gaat over je leven leven zoals jij voelt dat het voor jou bedoeld is. Mensen die hun droom leven herken je aan hun uitspraken, aan hoe ze in het leven staan en hoe ze handelen.

Zij hebben gekozen voor een instelling, die op den duur een gewoonte wordt. Zo ‘gewoon’, dat mensen die hun droom leven er niet eens over praten. Het is voor hen vanzelfsprekend.

Lees meer...

Bevlogenheid
Wie bevlogen is, heeft passie voor zijn werk, zit regelmatig in een flow en werkt met plezier. Je voelt je vitaal en toegewijd. Je bent enthousiast en je gaat helemaal in je werk op. Je vergeet de tijd. Bevlogen mensen voelen zich beter en gelukkiger en zijn vaak enorm productief. Maar doe eens een check bij jezelf: hoe bevlogen ben jij nu echt?

Lees meer...

Had ik maar 2

 

Een verpleegster in Australië die mensen begeleidt vlak voordat ze sterven heeft haar patiënten gevraagd waar ze het meeste spijt van hadden. Niemand zei op zijn of haar sterfbed dat ze meer seks hadden gewild of met een elastiek van een brug hadden willen springen. Waar heb jij nu écht spijt van? Wat had je anders gedaan als je de klok terug kon zetten? Op deze vragen kwamen antwoorden die jou enorm kunnen helpen met het maken van keuzes voor wat voor jou echt belangrijk is in jouw leven!

 

Lees meer...

Choice 300 x 220
Het leven zoals je dat nu ervaart is het resultaat van de keuzes die je de afgelopen 10 jaar hebt gemaakt.
 
De keuzes die je vandaag en morgen maakt hebben een grote invloed op hoe jouw leven er over 10 jaar uitziet.
 
Hoe wil je dat jouw leven er over 10 jaar uitziet en welke keuzes maak je dan nu?
 

Lees meer...

Stress vrouw 300 x 200

Wordt je geleefd door wat je denkt? Vooral door belemmerende gedachten over wat je allemaal nog moet doen? Maak je je zorgen over jouw financiën in de toekomst, hoe het verder moet met jouw relatie, over je gezondheid, over wat niet gaat zoals jij het wilt, (waar krijg jij stress van)….?

Lees meer...

 Waardenwolk 325 x 180

Ben jij gelukkig op dit moment? Is jouw leven zoals je dat nu ervaart ook zoals je het graag zou willen? Of is er iets wat jouw aandacht trekt, wat je bezig houdt? Zijn er dingen die je niet prettig vindt, die je liever anders zou hebben?

 

Lees meer...

do you have a dream

 

Wat bepaalt of jij je gelukkig voelt? Hoe je in het leven staat en wat je daarin meemaakt heeft daar een grote invloed op. Er is echter nog een belangrijke factor: jouw dromen. Geloof het of niet: te veel dromen hebben maakt eerder ongelukkig dan gelukkig.

 

Lees meer...

vuurtoren 300 x 242Heb je het gevoel dat je opgesloten zit in jouw leven? Wil je dat graag veranderen en weet je eigenlijk best wel wat je wil maar krijg je het niet voor elkaar? Voel je je regelmatig gefrustreerd maar blijf je toch zoeken naar manieren om waar jij van droomt voor elkaar te krijgen?

In dit artikel gaan we in op een belangrijke succesvoorwaarde om jouw droom tot realiteit te brengen.

Lees meer...

Verschil in perspectief 302 x 242Leef jij vanuit vrije wil? Of voel je je gevangen in wat je allemaal nog moet doen? Verplichtingen waar je niet onder uit kunt. Je werk wat veel van je vraagt en je veel energie kost. Denk je wel eens “is dit nu het leven waar ik blij van word?”

Je weet alleen niet hoe je jouw leven kunt veranderen in de richting waarvan je weet dat je een stuk gelukkiger zult zijn.

Waar kun je het beste beginnen? Wat is de eerste stap die je kunt zetten?

Lees meer...

joy 3

 

 

Ben je zo druk bezig met de waan van de dag dat je niet meer in staat bent om te ontspannen? Blijf je maar doorgaan en gun je jezelf geen rust?

Lees meer...

geheim van succes 1Heb je last van dingen die gebeuren in jouw leven waar je je machteloos over voelt en gefrustreerd over bent? Waarbij je het gevoel hebt dat het je overkomt?

Het gedrag van je ex-partner waar je je boos over maakt of beslissingen die genomen worden op je werk waar je last van hebt. Of het gevoel dat je opgesloten zit in omstandigheden die je niet kunt veranderen?
 

Lees meer...

stressful thoughts 4 263 x 200

Ervaar jij minder passie en plezier in je leven? Leef je niet meer vrijuit? Zit je opgesloten in iets wat je niet langer wilt en wil je losbreken uit jouw leven zoals het nu is?

Maar weet je niet hoe dat te doen? Eigenlijk weet je niet eens wat je nu echt wilt. Je weet alleen dat je niet blij wordt van het leven wat je nu leidt. 

Lees meer...

wees jezelf

 

We laten ons doorgaans zo beinvloeden door het denken dat het ons ontgaat dat er een totaal ander perspectief mogelijk is. Het perspectief van onze natuurlijke staat, waarin je aandacht vrij is en niet aanhoudend in beslag wordt genomen door de overmatige activiteit van het verstand.

Lees meer...

 succesfactor
De zes succesprincipes voor een grensverleggend leven

Deze zes succesprincipes zijn het geheim achter het succes van Alpe d’Huzes. Het tegen de Alpe d’Huez opfietsen en geld inzamelen voor het KWF. Het begon 6 jaar geleden met 100.000 euro. Dit jaar werden het er 32 miljoen!  

 

Lees meer...


(Klik voor een groter beeld op het vierkantje rechtsonder)

 

Een filmpje van 2 min 45 met een inspirerende oproep om uit je comfortzone te stappen. Laat je inspireren, verrassen en glimlachen!

Wil je meer tips en inspiratie? Klik dan hier.


(Klik voor een groter beeld op het vierkantje rechtsonder)
 

De sleutel om jouw droom te ontdekken en die te gaan leven is:

"to be still, to know, to will, to dare"

Dit filmpje gaat over to dare. Durf jij een stap te zetten op weg naar het leven waar jij van droomt...? 

 

Wil je meer tips en inspiratie? Klik dan hier.


(Klik voor een groter beeld op het vierkantje rechtsonder)

 

Hoe je iets zegt heeft veel invloed op hoe mensen op je reageren.

Laat je inspireren door dit fimpje...

 

Wil je meer tips en inspiratie? Klik dan hier.


(Klik voor een groter beeld op het vierkantje rechtsonder)
 

We laten ons doorgaans zo beinvloeden door het denken dat het ons ontgaat dat er een totaal ander perspectief mogelijk is. Het perspectief van onze natuurlijke staat, waarin je aandacht vrij is en niet aanhoudend in beslag wordt genomen door de overmatige activiteit van het verstand.

In dit filmfragment uit de film "The Legend of Bagger Vance" met Will Smith en Matt Damon wordt een mooi beeld geschetst van het in contact zijn met de stilte in jezelf. Van daaruit weet je intuitief wat je moet doen en hoe je jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten om te bereiken wat je wilt. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf (jouw ego) uit de weg te halen.

Wil je meer tips en inspiratie? Klik dan hier.