Wij helpen mensen die worstelen met de waan van de dag met het creëren van meer rust, ruimte, vrijheid en plezier.

Als je een stap zet om je te laten helpen met het creëren van meer rust, ruimte, vrijheid en plezier dan verwacht je wél resultaat. Vaak voelen mensen zich na afloop van een training geweldig maar na verloop van tijd zitten zij toch weer opgesloten in de waan van de dag. En dat wil je niet meer.

Je wilt een sleutel aangereikt krijgen die werkt op de langere termijn. Je wilt een resultaat dat blijft. Op deze pagina lees je welke resultaten je kunt verwachten, de visie van waaruit we werken en onze aanpak.

 

Wij kunnen je helpen het volgende te bereiken:

Je ervaart meer vrijheid om je eigen keuzes te kunnen maken. Je weet wie je bent en waar je precies voor staat. Je maakt je veel minder druk om wat anderen van je vinden en je durft te vertrouwen op jezelf. Je weet wat je wilt en je doet waar je echt blij van wordt. Je kunt je dagelijks leven en werk invullen op een manier die past bij wie jij bent en bij wat jij wezenlijk belangrijk vindt.

Trap naar de hemel 3Je ervaart meer balans en rust in jouw leven. Je hebt meer lol, bent relaxter en blijer. Je weet waar je voldoening uit haalt. Je kunt veel meer genieten van de dingen waar je mee bezig bent. Je voelt je losser en energieker en je hebt een gevoel van in controle zijn, je leven meer in jouw hand te hebben. Je voelt je zelfstandig en je durft je eigen plan te trekken. Er is orde en rust in jouw drukke leven.

Je laat de waan van de dag voor een groot deel langs je heen kunt gaan, gewoon omdat die minder belangrijk is geworden. Je maakt je minder druk om zaken waar je vroeger wakker van lag. Je kunt veel gemakkelijker loslaten. Je bent onafhankelijker van je omgeving en staat sterker in jouw schoenen omdat je doet waar jij in gelooft.

Je hebt het gevoel dat je groeit en dat je jezelf ontwikkelt. Jouw unieke talenten en kwaliteiten kun je veel meer dan voorheen benutten doordat je de dingen doet die voor jou van wezenlijk belang zijn. Er komt nu meer uit dan je ooit voor mogelijk hield. Je leeft voluit en geniet veel meer van de kleine dingen in het leven waar je vroeger aan voorbij ging. De rem is eraf, je geeft duidelijk richting aan jouw leven en bereikt nu resultaten die je voorheen niet voor mogelijk hield.

 

Onze visie

Bij veeg het stof van je dromen ontstaan al gauw associaties als 'een camping beginnen in Zuid-Frankrijk', 'een reis om de wereld maken, financieel onafhankelijk zijn, een Bed & Breakfast beginnen op een mooie plek'. Grootse en soms meeslepende ideeën over een ideaal waarvan je verwacht dat het je gelukkig zal maken.

De betekenis die wij aan het woord droom geven is dat wij geloven dat ieder mens een opdracht heeft. Een missie die vervuld wil worden. Iets wat alleen voor jou bedoeld is, waar jij voor geboren bent. En dat voel je door een diep verlangen om daar achter te komen en dat te gaan doen...

Kenmerk van deze missie is dat wanneer je deze ontdekt het ook precies datgene is wat je het allerliefste doet, waarvan je het idee hebt dat het gewoon klopt. En wanneer je gaat doen wat je het allerliefste doet worden jouw bijzondere kwaliteiten en talenten zichtbaar. Doen wat je het liefste doet en goed zijn in wat je doet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Steve Jobs, voormalig CEO van Apple verwoordde het zo:

 

Follow your heart and intuition Steve Jobs

 

En als je jouw hart en intuïtie volgt zou het kunnen zijn dat je een Bed & Breakfast begint, of een camping in Zuid-Frankrijk. Maar het kan ook veel dichter bij huis liggen: dat je het beste van jezelf aan de mensen om jou heen gaat geven. En dat kan in 'kleine dingen' het geval zijn.

 

Als je wilt losbreken uit de waan van de dag en jouw droom wilt gaan leven is het in contact zijn met jouw innerlijk stiltepunt essentieel. Wanneer je in de greep van je denken bent ervaar je een fundamenteel gevoel van onrust en beheerst de waan van de dag je leven. Daarom helpen wij je om je denken tot rust te brengen en dit innerlijk stiltepunt in jezelf bewust te worden. Zodat jouw vermogen om te ontdekken wat je nu werkelijk wilt, je eigen koers te gaan varen, jouw eigenheid te ontwikkelen en neer te zetten groter wordt. Zo ontdek je jouw eigen waarheid en vindt je de antwoorden op jouw vragen.

Wij reiken je de sleutels aan waarmee je werkelijk kunt doorgronden welke patronen jou afhouden van het leven van jouw droom. Wanneer je deze patronen helder doorziet verliezen ze hun greep op jou, is je aandacht weer vrij en leidt dit onmiddellijk tot een radicale verschuiving van perspectief: van onrust naar rust, van verwarring naar helderheid, van de waan van de dag naar het leven van jouw droom!

Wij helpen je om jouw grootste vijand voor een vervullend leven te overwinnen en dat is het doorbreken van de macht der gewoonte. Steeds doen wat je altijd hebt gedaan. Het is veilig, vertrouwd, zeker! Maar leidt ook tot meer van hetzelfde. Is dat wat je wilt? Of kies je ervoor om je leven daadwerkelijk te veranderen en je droom te gaan leven?

 

Onze aanpak

Wij dagen je uit om de diepte in te gaan. Natuurlijk kunnen wij je een aantal snelle technieken leren. Maar met een techniek alleen bereik je niet een blijvend resultaat. Dat wat er onder ligt, jouw verlangen, dromen en talenten en dat naar buiten brengen is wat je écht succesvol maakt. Als je wilt – en als je durft – helpen wij je te ontdekken wat jouw sleutel tot succes is.

HopeForTheFlowers

In onze aanpak staat jouw ervaring centraal. We geloven dat daadwerkelijke verandering van binnenuit komt, iets wat je voelt, waar je mee in contact bent en dat naar buiten brengt. Intellectueel begrijpen alleen leidt niet tot verandering. Het is een ontdekkingstocht in jezelf. Je ontdekt daarbij jouw eigen unieke waarheid. Dit is de basis van waaruit jij jouw leven verder kunt vormgeven in de richting die je wilt en op een manier die bij jou past.

Je staat zelf aan het stuur. Jij bepaalt wat je wel en niet doet en hoever je daarin gaat. We zullen je uitnodigen, soms uitdagen maar nooit forceren om iets te doen waar je zelf niet achter staat. Jezelf ontwikkelen en op onderzoek uitgaan lukt alleen in een veilige setting. Dit is voor ons een van de belangrijkste pijlers onder onze aanpak.

Wij zorgen voor actie. Want mooie ideeën heb je waarschijnlijk genoeg. De kunst is echter om die ideeën ook in praktijk te brengen. Of je nu overspoeld wordt door briljante ingevingen waaruit je niet kunt kiezen, of vastzit omdat je niet weet waar te beginnen, wij helpen je om stappen te zetten. Stappen die leiden tot het vormgeven van jouw droom!

 

Wil je meer weten over hoe we dat dan doen? Klik hier voor ons programma.